Kub kanaler

Jag tänkte tipsa om några bra kub kanaler för dig som är intresserad av Rubiks kub och vill hitta kanaler som ger tips och guider.
 
I was going to tell about some good cube channels for those who are interested in the Rubik's Cube and want to find channels that provide tips and guides.
 
Svenska kanaler/Swedish channels
 
Kub skolan: Denna kille är en grymt duktig "kubare" . Han lägger upp bra guider och tips. Hans videor är lätta att förstå och både nybörjare och folk som är lite advancerade. Här är en video som han har gjort som visar hus man kan lösa Rubiks kub snabbare.
 
 
 
Kub kanalen: Denna kanalen är lite mer rolig/oproffsigare än den andra. Dom lägger mer upp lite skämt videor om Rubiks kub, men eftersom det finns så få svenska "kubare" så får denna kanal också vara med. I denna video visar Matte (en av de som är med i kub kanalen) hur man löser en 3*3*1.
 
 
English channels coming soon. I cant´t find a really good English cube channel.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

swedencube.blogg.se

Hejsan, detta är rätt blogg för dig som gillar Rubiks kub. Är du nybörjare och vill lära dig lösa Rubiks kub? Eller är du ett "proffs" men vill bli bättre? oavsett vilken nivå du än ligger på så har den här bloggen tips för dig.

RSS 2.0